Cursuri de Web Design

Cursuri de Web Design

Descriere Cursuri de Web Design

PUTEREA INTERNETULUI INTR-UN SITE
Prezentul, dar mai ales viitorul, este al Internetului! Iata de ce profesiile legate de Internet se bucura deja de mare interes. Cursul de Web Design a fost creat tocmai pentru a asigura acumularea cunostintelor necesare pentru a profesa cu succes in acest domeniu. De la crearea unui simplu site de prezentare la magazine online, acest curs va deschide calea spre o cariera de succes atat in tara, cat si in strainatate.

INVATATI TOTUL DE LA A LA Z
Creat de specialisti in domeniu, acest curs permite acumularea rapida a informatiilor prezentate, chiar si de catre persoanele care nu au o pregatire anterioara in domeniul informaticii. Pornind de la exemplificari la teorie, cursul ofera suportul necesar pentru a va familiariza usor cu crearea site-urilor web.
Parcurgand acest curs, veti face cunostinta cu limbajele de programare si cu instrumentele care se folosesc la constructia serverelor de Internet; va veti familiariza cu posibilitatile care decurg din integrarea mai multor servicii de retea, precum WWW, FTP, WAP, E-mail, SMS. Va vor fi prezentate, de asemenea, modalitatile de imbogatire a prezentarii cu elemente multimedia.

Accesibilitatea modului de prezentare a materialului asigura insusirea fara probleme a continutului intr-un timp foarte scurt. De mare ajutor in studiu va vor fi programele si versiunile electronice ale unor aplicatii prezentate in cadrul lectiilor, ce vor fi anexate materialelor de curs pe CD-uri. Aveti posibilitatea de a verifica modul in care ati reusit sa va dezvoltati efectiv propriul web site, trimitand tema pentru acasa profesorului personal, care o va returna, insotita de observatiile si recomandarile sale.

STRUCTURA Cursuri de Web Design
Compus din 16 module, cursul de Web Design este recomandat atat pasionatilor de Internet, cat si acelora care vor sa faca din web design o profesie. Este alegerea perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care au timp liber pe care doresc sa il foloseasca pentru o activitate profitabila sau care lucreaza in domenii precum marketingul sau publicitatea.

DURATA Cursuri de Web Design
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!

SPECIAL! Puteti alege ritmul de studiu preferat!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *