Cursuri despre Cum Sa-Ti Dezvolti Propria Afacere

Cursuri despre Cum Sa-Ti Dezvolti Propria Afacere

Descriere Cursuri despre Cum Sa-Ti Dezvolti Propria Afacere

CURSURI DE CUM SA-TI DEZVOLTI PROPRIA AFACERE
Orice persoana a visat macar o data in viata sa fie propriul sau sef. Sa aiba propria afacere si sa isi poata pune in practica ideile, sa-si organizeze singur timpul, sa beneficieze in totalitate de rezultatele muncii sale, sa-si asigure confortul financiar mult dorit. Oricine munceste din greu si cu rabdare pentru a-si atinge scopul poate obtine succesul in afaceri. Si dumneavoastra aveti acum sansa de ajunge acolo cu ajutorul noului curs de Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere.

SUCCESUL PE CONT PROPRIU
Pentru inceperea, dar si pentru dezvoltarea propriei afaceri trebuie sa aveti cunostinte de baza in multe domenii cum ar fi: legislatie, contabilitate, administratie, marketing si publicitate, logistica, resurse umane etc. In acest sens cursul nostru va asigura o pregatire completa.
Nu numai pentru incepatori, dar si pentru intreprinzatori care deja isi exercita activitatea, acest curs este extrem de util. Va ajuta sa va imbunatatiti cunostintele, sa va descoperiti punctele forte si cele vulnerabile, sa faceti o evaluare realista a sanselor de reusita in afaceri inca inainte de a incepe.

Cursul Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere este util pentru afacerile din orice domeniu. Pentru a reusi, este nevoie insa si de o informare continua, de un punct de vedere realist, de obiectivitate si, nu in ultimul rand, de perseverenta.
Veti descoperi in acest curs aspecte importante ce tin de dezvoltarea unei afaceri, de la strategii de intrare pe piata, la instrumente eficiente de finantare a activitatii.

STRUCTURA Cursuri despre Cum Sa-Ti Dezvolti Propria Afacere
Materialul Cursului de Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere este structurat in 16 module care abordeaza teme variate cum ar fi: planificarea si finantarea afacerii, pozitionarea produselor pe piata, recrutarea si motivarea resurselor umane, elaborarea situatiilor financiare, comunicarea in cadrul afacerii, cu partenerii de afaceri si alte categorii de specialisti, cofinantarea din fonduri europene a afacerilor etc.
Cursul cuprinde atat parti teoretice, cat si numeroase exemple, exercitii, studii de caz din diverse etape de evolutie a unei afaceri, oferind solutii atat celor neinitiati, cat si celor mai experimentati in domeniu.
In rezolvarea temelor pentru acasa va sta la dispozitie un profesor personal care va poate raspunde la intrebarile legate de continutul cursului.

DURATA CURSULUI
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri despre Cum Sa-Ti Dezvolti Propria Afacere
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *