Cursuri Feng Shui

Cursuri Feng Shui

Descriere Cursuri Feng Shui

Cu noul curs de Feng Shui veti descoperi acele principii care va vor ajuta sa va transformati casa si, de ce nu, biroul in adevarate oaze de liniste si armonie. Veti invata sa va jucati cu lumina, culorile, simturile, pentru a face din spatiile in care va petreceti timpul locuri in care sa va simtiti cu adevarat bine.

SECRETELE ARMONIZARII ENERGIILOR
Straveche arta asiatica, a carei denumire se traduce prin vant-apa, Feng Shui poate fi considerata stiinta care reflecta secretele armonizarii energiilor prezente in mediul in care traim si inlaturarea energiilor negative ce ne perturba viata.
Chinezii au observat si analizat din vechime schimbarile petrecute in natura, iar cunostintele acumulate au condus la conceperea unor principii aplicabile mediului inconjurator, ce se regasesc in Feng Shui. Daca sunt respectate, acestea te pot ajuta sa iti imbunatatesti viata, sa traiesti linistit si in deplina armonie atat cu cei din jurul tau, cat si cu natura insasi.

Intr-un mod original, Cursurile de Feng Shui  va vor introduce gradual in arta Feng Shui, prezentandu-va atat notiuni teoretice, ce va vor fi de folos in intelegerea principiilor ce o guverneaza, cat si numeroase aspecte practice. Veti afla cum se pot folosi trigramele Ba Gua, ce sunt campurile energetice sau careurile magice.
Unele dintre aspectele cursului sunt dedicate radiesteziei sau gasirii unor obiecte pierdute, luarii unor decizii sau chiar gasirii unei slujbe. Va vor fi oferite idei ingenioase de amenajare a casei, biroului si gradinii, toate urmarind ideea de armonie energetica universala, de echilibru, care sa va aduca liniste, sanatate, bucurie, dragoste, prosperitate si noroc.

STRUCTURA Cursuri Feng Shui
Cursul de Feng Shui este alcatuit din 16 caiete (32 de lectii) si are o orientare practica, cuprinzand numeroase exemple, exercitii si sugestii pentru o mai buna intelegere a materialului prezentat.

DURATA Cursuri Feng Shui
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri Feng Shui
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 54 lei / caiet
Pretul nou al modulului: 50.5 lei / caiet
Preturile includ TVA
Taxa de inscriere: pentru utilizatorii bestjobs.ro = GRATUIT

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *