Cursuri Flori Si Aranjamente Florale

Cursuri Flori Si Aranjamente Florale

Descriere Cursuri Flori Si Aranjamente Florale

Pentru cei care doresc sa se bucure pe sine, pe ceilalti, sa-si transforme locuinta, gradina sau biroul in spatii vii, cursul de Flori si Aranjamente Florale ofera tot ceea ce este nevoie pentru a va initia in aceasta adevarata arta. Gratie acestui curs veti reusi sa va construiti treptat, aproape fara sa va dati seama, un piedestal pe care veti putea aseza la sfarsitul acestui curs cel mai frumos buchet de flori din lume!

UN BUCHET DE FLORI CA IN FILME!
In vaza sau in ghiveci, in buchete sau in aranjamente, in casa, in gradina sau in parc, singure sau asociate, florile constituie tot atatea prilejuri de bucurii pe care ni le facem noua insine sau celor dragi. Mesageri ai gandurilor si sentimentelor umane, florile contribuie la dezvoltarea relatiilor sociale, ele reflectand in modul cel mai stralucit rafinamentul si personalitatea omului. Florile inseamna, inainte de toate, dragoste, iubire, speranta, incredere, pretuire, pofta de viata; prin ele exprimam tot ce este mai nobil si mai frumos in viata fiecaruia dintre noi. Cu siguranta ca, daca fiecare dintre noi am intelege, chiar si numai pentru o clipa, mesajul extraordinar pe care il transmite atat de elocvent o floare, atunci lumea in care traim ar fi cu mult mai buna.
Instinctiv, in fiecare dintre noi e un mic artist, un creator al frumosului. Ceea ce este important este insa sa deprindem acele priceperi necesare pentru a ne valorifica aceste aptitudini. Toate florile sunt frumoase, daca le cunoastem, daca stim cum trebuie cultivate, ingrijite si utilizate. Mai mult decat atat, le putem spori frumusetea prin asocierea mai multor specii (sortimente) in cadrul aranjamentelor florale. Pentru a forma aranjamente florale inspirate, sunt necesare cunostinte din diverse domenii, ce presupun familiarizarea cu notiuni de design floral, botanica, tehnologii de cultura, cromatica, peisagistica, istoria artei, protectia muncii etc. Desi pare greu, nu este asa. Toate aceste notiuni pot fi asimilate foarte usor si concentrate eficient in deprinderi ce ne vor transforma in veritabili artisti ai florilor. Este nevoie doar de dorinta de a face viata sa fie mai frumoasa. Si de pasiunea pentru flori, care se regaseste in foarte multi dintre noi.

STRUCTURA Cursuri Flori Si Aranjamente Florale
Pe parcursul celor 16 caiete (32 de lectii) ale cursului de Flori si Aranjamente Florale veti dobandi in modul cel mai facil cu putinta cunostinte referitoare la aspectele teoretice necesare cultivarii si aranjarii florilor in ornamente potrivite pentru diverse spatii si ocazii.

DURATA Cursuri Flori Si Aranjamente Florale
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICAT Cursuri Flori Si Aranjamente Florale
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  2 comments for “Cursuri Flori Si Aranjamente Florale

 1. bodosi melinda
  08/01/2012 at 6:09 pm

  buna ziua

  doresc sa primesc mai multe informatii legat de cursul de aranjamente florale precum si pretul unui astfel de curs.

  va multumesc

 2. ticu paula maria
  18/10/2012 at 11:40 pm

  buna seara,

  doresc si eu sa fac cursul de desing floral, ma-r interesa cat costa cursul, pe ce perioada si unde este locatia

  va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *