Cursuri Ghid De Turism

Cursuri Ghid De Turism

Descriere Cursuri Ghid De Turism
Cursul de Ghid de Turism va va ajuta sa va familiarizati cu toate caracteristicile unui ghid de turism eficient, care sa stie sa promoveze destinatiile turistice, sa incante turistii si sa le transforme vacanta intr-o experienta de neuitat.

ITINERARII CATRE CELE PATRU PUNCTE CARDINALE
In ziua de astazi, turistii nu sunt interesati numai sa viziteze un anumit loc, ci doresc sa afle cat mai multe detalii despre el, iar buna pregatire a unui ghid de turism va face vacanta reusita.
Pentru a veni in sprijinul acelora care doresc sa imbratiseze aceasta frumoasa profesie, cursul de Ghid de Turism oferta informatii bogate despre rolul si functiile unui ghid, cum sunt intampinarea, organizarea, documentarea, pregatirea discursului, informarea si realizarea animatiei.

STRUCTURA Cursuri Ghid De Turism
Cursul de Ghid de Turism cuprinde 12 module, prezentate sub forma unor fascicule si este construit conform standardului ocupational in vigoare. Tematica diversa, elaborat prezentata, surprinde atat aspecte teoretice sintetice, cat, mai ales, chestiuni practice ce caracterizeaza acest domeniu, fiind vizate in special informatiile care nu pot fi dobandite din alte surse bibliografice. Elementele de maxima importanta sunt atragator insotite de scheme grafice, iar, in cazul prezentarilor de geografie, de fotografii relevante. Modulele cuprind intrebari de verificare, care, alaturi de rezumatele aflate la sfarsitul modulelor, va pregatesc pentru rezolvarea optima a temelor pentru acasa. Aceste teme pot fi trimise spre corectare profesorului personal Eurocor, care va va indruma studiul pe intreg parcursul cursului.

DURATA Cursuri Ghid De Turism
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 module pe luna
6 luni – 2 module pe luna
12 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri Ghid De Turism
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 52 lei / modul
Pretul nou al modulului: 48.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *