Cursuri Grafica Dtp

Cursuri Grafica Dtp

Descriere Cursuri Grafica Dtp

Cursurile Grafica Dtp de grafician calculator isi propune sa pregateasca cursantii atat din punct de vedere teortic cat si practic, astfel incat sa poata face fata cu succes in momentul angajarii.Se va tine cont de standardul ocupational aferent meseriei de grafician calculator si se va pune accent pe explicarea si intelegerea meseriei si a problemelor ce apar in practica. Partea practica va ocupa un loc important si se vor face exercitii cu tematici diferite si cu grad de dificultate ridicat. Scopul principal al Cursurilor Grafica Dtp este sa pregateasca buni graficieni calculator care sa stapaneasca atat programele specifice acestei meserii cat si partea de teorie a culorii si compozitei, alaturi de notiunile de elaborare si pregatire pentru tipar a materialelor publicitare diverse.
Programa este intocmita dupa standardul ocupational al meseriei de grafician calculator si cuprinde toate punctele necesare formarii competentelor ei.
Detalii despre cursul de grafician calculator la http://www.cursurimurialdo.ro/Cursuri/CursuriCorelDraw/tabid/154/Default.aspx
Se acorda Certificat de cabsolvire si calificare profesională pentru meseria de Grafician calculator, cod cor 411302. Certificat recunoscut naţional şi internaţional (inclusiv în UE).
Se vor forma grupe cu program atat in timpul saptamanii cat si in week end in functie de disponibilitatea cursantilor.

Cursuri interesante:

    None Found


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *