Cursuri Grafica Publicitara Photoshop/corel (Dtp) Acreditate Ministerul Muncii Si Educatiei

Cursuri Grafica Publicitara Photoshop/corel (Dtp) Acreditate Ministerul Muncii Si Educatiei

Descriere Cursuri Grafica Publicitara Photoshop/corel (Dtp) Acreditate Ministerul Muncii Si Educatiei

Absolute School organizeaza cursuri de Grafica publicitara (Photoshop/Corel) pentru incepatori si avansati. TOATE DETALIILE SUNT AFISATE PE SITE-UL SCOLII, www.pregatire.net.

Cursurile sunt bazate pe aplicatii practice, cu aplicabilitate imediata. Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi GRATUIT suport de curs.

=============================================

Cursuri Grafica Publicitara Photoshop/corel (Dtp) Acreditate Ministerul Muncii Si Educatiei – PHOTOSHOP/COREL – DTP – NIVEL INCEPATOR
Cursul are ca scop dobandirea abilitatilor de a realiza aplicatii practice pentru principalele medii de lucru in care in care sunt utilizate programele Adobe Photoshop si Corel Draw.
La sfarsitul perioadei de curs participantii vor putea realiza lucrari practice pentru publicitate, web sau print (logo-uri, retusuri pe imagini, optimizari pentru paginile web) .
Cursul este preponderent practic , avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit. Se lucreaza cu soft licentiat, ultimele versiuni (Adobe Photoshop CS4, Corel Draw X4).
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (click aici pentru detalii privind acreditarile). La finalul cursului se sustine examen si se obtine diploma de GRAFICIAN.

STRUCTURA Cursuri Grafica Publicitara Photoshop/corel (Dtp) Acreditate Ministerul Muncii Si Educatiei
ADOBE PHOTOSHOP CS 4

COREL DRAW X4

1. Prezentarea instrumentelor de lucru, conexiunea lor cu aplicatiile care vor fi realizate, ferestrele de control si scurtaturile aferente.
2. Proprietatile unei pagini (dimensiuni, numarul de pixeli, sistemul de culoare pentru diverse medii de lucru).
3. Uneltele principale din meniul de unelte, selectie avansata, prelucrarea imaginilor prin multiplicarea unor zone din fotografii (healing brush, stamp, patch, clone, pattern) modalitati de stergere si deformare a unor zone distincte (blur tool, sharpen, smudge).
4. Exercitii cu uneltele de gradienti, modalitatile de colorare prin diversi gradienti, proprietatile gradientilor, opacitatile.
5. Uneltele de path-uri, transparente, modalitati de pastrare a transparentelor in alte programe, suita de unelte pen-tools: rol si mod de folosire.
6. Prelucrarea de imagini; transformari (transform tools si free transformation tools).
7. Introducerea textelor si lucrul cu texte, fonturile, transformarile ce se pot realiza pe fonturi, exportul fonturilor, proprietatile fonturilor, alineri, stiluri, rasterizarea fonturilor, etc.
8. Proprietatile imaginii, modurile de culoare pentru spatiul web, pentru prezentari, pentru tipar (cmyk, rgb, gray scale). Ajustarile de culoare in numeroase feluri (levels, auto-levels, curbs, saturatiile culorilor.
9. Layere: realizare, principalele caracteristici, modurile de folosire, mastile layerelor, prelucrarea layerelor in imagini, stilurile layerelor, tipurile de blending ale layerelor.
10. Efecte de blending ce se pot aplica layerelor, umbre, lumini, contururi, (drop shadow, emboss, transparency, glow, texture)
11. Tehnici diverse de retusare, pe imagini alb-negru, color, pentru internet, pentru ziare, reviste, albume de arta, etc.
Se vor realiza prelucrari de imagini cu layere, trucuri de folosire si prelucrare a unor imagini, decupare si lipire dintr-o imagine in alta a unor elemente grafice.

1. Prezentarea programului Corel, rolul sau in editarea si realizarea diverselor aplicatii si lucrari de graphic-design.
2. Principalele elemente ale programului Corel, principalele unelte din bara de comenzi, modul in care acestea se folosesc, desenarea in Corel, prin curbe, linii, forme geometrice, etc.
3. Modificarea si transformarea desenelor, liniilor construite, formelor geometrice in forme tridimensionale, etc.
4. Lucrul cu textul, proprietatile textului, caracteristicile de baza, fonturile, instalarea fonturilor, redimensionarea si modificarea textelor, scrierea pe coloane, in chenare de text, textele in paragrafe, cu imagini inauntru, efecte ce se pot aplica textelor, scrierea textelor pe o anumita forma, curbura, forma geometrica, etc.
6. Proprietatile documentelor, a layout-lui, cum interactioneaza cu utilizatorul, cum se pot realiza cataloage, pliante, cum se pot integra si insera pagini, cum se pot realiza machete de layout pentru prezentari, etc.
7. Modurile de editare a curbelor Bezier, lucrul cu aceste curbe, nodurile, tipurile de noduri.
8. Transformarile si aranjarea diversa a elementelor cu care se lucreaza in documentul Corel, multiplicarea, distribuirea in functie de anumiti paramentri, atunci cand exista mai mult de 2 elemente pe pagina, convertirea diverselor elemente cu care lucram.
9. Efecte in Corel; ajustari, transformari, corectii de culoare, efecte tridimensionale (extrude, blend, etc) efecte artistice, clonari succesive, realizarea de gradienti, combinari de obiecte, aplicari ale umbrelor pe obiecte, gradiente intre obiecte, transformarea si aducerea in perspectiva, plasarea unei imagini intr-un cadru invizibil (place-insider), copierea efectelor, clonarea lor.
10. Imaginile bitmap si elementele bitmap, efectele bitmap. Convertirea unor imagini in bitmap, convertirea unor imagini in fisiere vectoriale, vectorizarea imaginilor, setarile diverse pentru transformarea in fisier vectorial.

=============================================
CURS GRAFICA PUBLICITARA – PHOTOSHOP/COREL – DTP – NIVEL AVANSAT
In cadrul acestui curs se realizeaza prelucrari avansate de imagini, optimizari si se prezinta modalitatile de trimitere catre tiparul offset sau digital a unor aplicatii, cat si de exportarea si pregatirea fisierelor pentru alte programe. Se va urmari si managementul aplicatiilor, pornind de la carti de vizita, pana la reclame, reviste sau cataloage.
Cursul este preponderent practic , avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit. Se lucreaza cu soft licentiat, ultimele versiuni (Adobe Photoshop CS4, Corel Draw X4).
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (click aici pentru detalii privind acreditarile). La finalul cursului se sustine examen si se obtine diploma de GRAFICIAN.

======================================
STRUCTURA CURSULUI
ADOBE PHOTOSHOP CS 4 – AVANSAT

COREL DRAW X4 – AVANSAT

1. Modalitatile de schimbare a culorii pe o imagine, pe selectii din imagine, pe anumite zone, pe canalele de culoare. Se vor arata proprietatile selectiilor pe imagini, modalitatile de transformare a selectiilor, selectiile pe layere.
2. Filtrele; modalitatile de utilizare in prelucrarea digitala a imaginilor, filtrele speciale, filtrele photo, filtrele artistice. Folosirea selectiilor pe culori, prelucrarea imaginilor pe canalele de culori, etc.
3. Exportul layerelor si al transparentelor catre alte programe.
4. Capacitatile de automatizare a programului, modul de folosinta a sistemului batch de prelucrare automata a mai multor imagini.
5. Prelucrarea si modul in care o imagine este pregatita pentru tipar, pentru web, pentru printarea offset sau digitala
6. Printarea in adobe pdf, caracteristicile principale, modalitatile in care o imagine poate fi exportata in pdf, pentru tipar sau pentru prezentari.
7. Optimizarea imaginilor pentru tipar offset si digital, tipurile de salvare in diverse extensii, jpeg, tiff, bitmap, gif, etc.

1. Prelucrarea textelor pentru tiparire, trimitere online, printare, exportare
2. Convertirea imaginilor in modul CMYK pentru tipar, setarile pentru trimiterea fisierelor la tipar, tipurile de fisiere ce pot fi trimise din programul Corel la tipar, etc.
3. Importarea si exportarea fiserelor in programul Corel si din Corel catre alte programe, in extensii vectoriale, CDR, AI, EPS, si tiff, jpeg, bitmap, etc.
4. Utilizarea codurilor speciale de culoare, PANTONE, CMYK, RGB, lucrul cu optiunea de gasire si inlocuire rapida a unor elemente din document, pe baza unor caracteristici (find-replace option)
5. Publicarea si realizarea fisierelor PDF pentru internet, pentru tipar offset, pentru printare digitala, object manager, managementul documentului
6. Realizarea verificarii proiectului si a caracteristicilor lucrari

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *