Skip to content

Cursuri Handmade – Idei Inedite Pentru Decoratiuni – Eurocor

Cursuri Handmade – Idei Inedite Pentru Decoratiuni – Eurocor

Descarca GRATUIT Lectia Demonstrativa a Cursului de Handmade aici: http://www.eurocor.ro/institutul-eurocor-lectia-demo-gratuita-ip-y2018.php?refsid=YT&refbid=R12 />
Iti place sa iti creezi singur obiectele decorative? Poate preferi sa faci un cadou original unei persoane dragi, sau poate vrei sa ai o extra sursa de venit! Daca esti pasionat de lucrul manual, Institutul Eurocor iti ofera Cursul de Handmade!

In perioada in care totul este tehnologizat, nimic nu mai este original, un obiect decorativ creat cu propriile maini va trezi admiratia celorlalti. Cursul de Handmade oferit de Eurocor te va invata si te va ajuta sa iti dezvolti abilitatile artistice si sa creezi obiecte impresionante cu mainile tale.

Fie ca iti doresti sa creezi obiecte decorative pentru sarbatori, cadouri personalizate pentru cei dragi sau felicitari originale, Cursul de Handmade este solutia pentru tine!

Cursul este format din 16 caiete special concepute de profesionisti in domeniu, ce te vor ajuta sa iti dezvolti creativitatea si sa stapanesti aceasta arta simplu, distractiv si rapid. Toate caietele cursului contin poze pas cu pas pentru fiecare obiect, sectiuni bogate in imagini si explicatii ce iti vor facilita crearea obiectelor dorite. Materialele necesare pentru crearea obiectelor handmade se gasesc in general in fiecare casa, lucru ce face acest hobby sa fie ieftin si sa devina din ce in ce mai popular.

Toate cele 16 module contin exercitii, recomandari, notiuni teoretice, exemple, poze pas cu pas, teme pentru acasa si multe altele.
Daca doresti sa transformi aceasta pasiune intr-o sursa de venit, Cursul de Handmade de la Eurocor iti ofera sfaturi practice legate de promovare, plan de afaceri si de comercializare produselor create.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *