Cursuri Lamaze

Ai primit vestea ca esti mamica si ai aflat cate ceva despre cursuri Lamaze. Vrei sa sti mai multe si daca intradevar trebuie facute.

Aceste cursuri nu sunt obligatorii, dar te vor ajuta pe tine ca viitoare mama si fii mai bine pregatita, sa sti cum sa faci fata diferitelor situatii, devii mai puternica. Aceste cursuri Lamaze sunt atat pentru mame cat si pentru tatici. Nu doar mama trebuie sa fie bine informata, dar si tatal. In plus dupa absolvirea acestui curs tatal va putea beneficia de inca 5 zile libere de la serviciu pentru a se putea bucura de venirea pe lume a copilului.

Urmeaza cursuri Lamaze ca sa fi informat despre sarcina si evolutia ei, despre nastere, sau perioada de lauzie; vei invata tehnici de diminuare a durerii din timpul nasterii, inveti cum sa ai grija de bebelusul tau inca din primele clipe, vei invata tehnicile alaptarii corecte, etc.

Cursurile Lamaze sunt structurate pe 6 sedinte de cate minim 2 ore fiecare (un total de minim 12 ore) si sunt recomandate pentru gravidele care au o sarcina de minim 28 de saptamani. La cursurile Lamaze este recomandat ca gravida sa vina insotita de partener.

Mai multe informatii despre cursuri Lamaze, mod de desfasurare, program si tarif, potii afla daca ne contactezi.

Te asteptam la cursuri Lamaze, unde vei avea parte de o experienta placuta si impresionanta!

Cursuri interesante:

    None Found


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *