Cursuri Limba Germana Acreditate

Cursuri Limba Germana Acreditate

Descriere Cursuri Limba Germana Acreditate

Oferta Cursuri Limba Germana Acreditate:
Cursul standard  se adreseaza celor care vor sa inceapa studiul limbii germane (modulul Incepatori cu durata de 88 ore), dar si celor care vor sa-si consolideze cunostintele (modulele Mediu si Avansati, cu o durata de 88 ore fiecare).

Persoanele cu un program foarte aglomerat in timpul saptamanii se pot inscrie la cursuri de week-end si pot parcurge cele trei module sambata, cate 4 ore.

In aceast an am pregatit pentru dvs. noi teme pentru cursurile pentru afaceri si cele de conversatie (44 ore). Primul tip de cursuri se adreseaza persoanelor care stapanesc deja limba germana dar vor sa se specializeze pe limbajul afacerilor, in timp ce celelalte cursuri reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care stiu deja limba germana, dar au dificultati de structurare a conversatiei.
Toate aceste cursuri limba germana acreditate urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.

Fiecare modul, cu exceptia modulului pentru incepatori, incepe cu un test care permite evaluarea nivelului de cunostinte real al fiecarui cursant si incadrarea acestuia in grupa sau modulul potrivit.

La sfarsitul fiecarui nivel de studiu, in urma examinarii finale, cursantii vor obtine un certificate de absolvire emis de TÜV Thüringen e.V. – Germania.

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14, langa statia de metrou Costin Georgian

Cursuri interesante:

  None Found


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  2 comments for “Cursuri Limba Germana Acreditate

 1. popescu andi
  26/06/2011 at 7:05 pm

  buna ziua. sunt interesat de cursul dvs pentru limba germana nivel de incepator. m-ar interesa pretul.

 2. Irina
  22/11/2011 at 10:23 pm

  ma intereseaza si pe mine cursul de limba germana pentru incepatori, m-ar interese un pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *