Cursuri Logistica

Cursuri Logistica

Descriere Cursuri Logistica

Un curs dedicat celor ce doresc sa devina profesionisti in domeniul logisticii. Cursul de Logistica ofera informatii bogate pentru a lucra in conditii de maxima eficienta: rolul logisticii, gestionarea depozitelor si stocurilor, metodologiile si sistemele de optimizare, utilizarea sistemelor informatice pentru sustinerea acestor procese.

MANAGEMENTUL LANTULUI DE APROVIZIONARE-LIVRARE
Logistica este acea parte a procesului de furnizare a produsului care planifica, implementeaza si controleaza fluxul si depozitarea eficace si eficienta a produselor, serviciilor si informatiilor de la punctul de origine la punctul de consum, in scopul satisfacerii cerintelor clientilor.
Orice firma, indiferent de domeniul specific de activitate, are nevoie de angajati bine pregatiti care sa administreze in cele mai bune conditii intregul proces inscris in lantul aprovizionare-livrare.

Cursul de Logistica realizat de Eurocor este dedicat celor ce doresc sa devina profesionisti in domeniul logisticii. Cursul de Logistica ofera informatii bogate – rolul logisticii, gestionarea depozitelor si stocurilor, metodologiile si sistemele de optimizare, utilizarea sistemelor informatice pentru sustinerea acestor procese.

STRUCTURA CURSULUI
Cursul de Logistica oferit de Eurocor cuprinde in cele 16 module informatii bogate legate de rolul si responsabilitatile specialistului in logistica, strategiile de achizitionare a bunurilor, tipologia stocurilor si a amplasarii depozitelor, canalele de distributie, concepte si strategii de resurse umane, mixul de marketing, coordonarea si evaluarea activitatilor de logistica, logistica online si softurile utilizate in acest domeniu.
Materialul este usor de asimilat, are o structura didactica unitara si pune accent pe partea practica.
Astfel, veti intalni in fiecare modul numeroase exemple si exercitii, o recapitulare si o tema pentru acasa, pe care dupa rezolvare o puteti trimite spre corectare profesorului personal.

DURATA Cursuri Logistica
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 module pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri Logistica
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: 53.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri Logistica

  1. dobrin adrian
    07/05/2012 at 10:29 am

    M-ar interesa urmarea cursului de logistica, atestarea finala este recunoscuta si international? va multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *