Cursuri Managementul Resurselor Umane – Autorizate

Cursuri Managementul Resurselor Umane – Autorizate

Descriere Cursuri Managementul Resurselor Umane – Autorizate
Cursul de Managementul Resurselor Umane se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa se initieze sau sa isi imbogateasca cunostintele in domeniul resurselor umane. Strategiile de resurse umane, recrutarea, motivarea, managementul carierei, iata aspecte importante prin care acest curs va ajuta sa dobanditi competentele necesare conducerii unui departament de resurse umane.

RESURSELE UMANE – CHEIA OBTINERII SUCCESULUI
Din ce in ce mai mult, avantajul competitiv al unei organizatii rezida in oamenii sai si in felul in care acestia sunt coordonati. Gestionarea lor eficienta reprezinta calea cea mai sigura pentru ca o companie sa se dezvolte continuu, iar de acest aspect sunt constienti toti cei care conduc organizatiile, indiferent de marimea lor. Iata de ce instruirea in acest domeniu este foarte importanta, oricare ar fi nivelul managerial.

Fie ca este vorba despre un post de conducere sau despre unul de executie in departamentul de resurse umane sau in alt departament al organizatiei, cursul Eurocor Managementul Resurselor Umane isi va dovedi utilitatea inca de la primele lectii, constituindu-se intr-o baza solida pentru un nou pas spre performanta.

STRUCTURA Cursuri Managementul Resurselor Umane – Autorizate
Cursul de Managementul Resurselor Umane este structurat pe 16 module care acopera tematica foarte ampla a managementului resurselor umane.
Temele abordate de-a lungul acestui curs reprezinta probleme actuale, ancorate in realitate, cu care se confrunta orice organizatie in domeniul resurselor umane.

Fiecare dintre modulele din care este compus cursul contine elemente de teorie exemplificate prin numeroase aplicatii practice.
De-a lungul intregului curs, practica din domeniul resurselor umane va fi des reflectata, informatiile fiind prezentate intr-o maniera extrem de accesibila, sub forma exemplelor, exercitiilor, respectiv a unor situatii concrete.

DURATA Cursuri Managementul Resurselor Umane – Autorizate
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri Managementul Resurselor Umane – Autorizate
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

PRET
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: 53.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *