Cursuri Negocierea De Succes Cu Furnizorii

Cursuri Negocierea De Succes Cu Furnizorii

Descriere Cursuri Negocierea De Succes Cu Furnizorii

In aceasta perioada, una dintre preocuparile constante ale companiilor este aceea de a extrage maximul de profit din fiecare tranzactie. O componenta importanta a cresterii eficientei si a potentialului de profit in organizatii este procesul de negociere cu furnizorii.

Acest modul, desfasurat pe parcursul a 2 zile, se adreseaza managerilor, specialistilor din departamentele de achizitii, logistica si celor interesati sa negocieze contracte cat mai avantajoase cu furnizorii, inclusiv pentru achizitii personale. Pe baza simularilor filmate, roleplay-ului si studiilor de caz, workshopul vizeaza practica tacticilor si strategiilor de negociere, astfel incat, la final, participantii sa detina abilitatile de a intra la masa de negociere cu incredere si a finaliza tranzactia cu succes.

Perioada Cursuri Negocierea De Succes Cu Furnizorii
17-18 iunie 2010, h 9:00 – 15.00

Tematica Cursuri Negocierea De Succes Cu Furnizorii
Ziua 1
– Principiile negocierii
– Calitatile unui bun negociator
– Prezentarea etapelor negocierilor
– Pregatirea si planificarea negocierii

Ziua a 2-a
– Cost total al proprietatii (TCO)
– Segmentarea achizitiei in conformitate cu Matricea de cumparari
– Negocierea pe categorii
– Stiluri de negociere
– 5 pasi ai procesului de negociere de succes
– Tehnici de incheiere a negocierii

Metode de lucru si abordare

Daca faceti o analiza a timpului pe care il petreceti negociind pe parcursul unei zile si daca constientizati faptul ca insusi locul pe care il ocupati acum este rezultatul uneia sau mai multor negocieri pe care a trebuit sa le realizati si sa le faceti fata cu succes, probabil ca veti ajunge la concluzia ca deja sunteti un bun negociator. Deoarece aveti deja format fiecare dintre voi un anumit stil de negociere ca urmare a experientelor traite, in cele 2 zile de negociere care vor urma, e putin probabil sa ne asteptam la modificari radicale ale acestui stil. Ceea ce insa va propun este sa constientizam care ne este propriul stil de negociere, sa il analizam critic si sa transformam procesul de negociere dintr-unul intuitiv intr-un proces constient si controlabil. Acest lucru ne va permite sa construim cadrul necesar pentru a invata si pentru a va perfectiona cu fiecare negociere pe care o veti face.
Cat de mult veti progresa in aceasta perioada va depinde in mare masura de voi. Pentru ca negocierea este o aptitudine, este doar un singur mod de a face aceasta aptitudine sa se dezvolte: practica. Practicarea acestei aptitudini ca a oricarei alteia trebuie insa dublata permanent de o analiza critica a fiecarei negocieri si de dorinta si ambitia de a o imbunatati pana cand aceasta aptitudine va deveni parte a repertoriului vostru.

Obiective Cursuri Negocierea De Succes Cu Furnizorii

– Imbunatatirea aptitudinilor de negociere atat in situatii competitive cat si de colaborare.
– O mai buna constientizare a aspectelor ce caracterizeaza procesul negocierii – de la planificare la finalizarea tranzactiei.
– Familiarizarea conceptelor si principiilor specifice care vor duce la cresterea eficientei si eficacitatii unei negocieri in achizitii.
– Analiza critica a propriului stil de negociere si a impactului pe care acest stil il are asupra altora. Analiza stilului de negociere al partenerului tau.

Profesori Cursuri Negocierea De Succes Cu Furnizorii
Simona Podgoreanu, Pavel Coman

Pret
1390 RON + TVA

Taxa include suportul de curs, accesul la biblioteca si calculator pe durata programului, suportul logistic necesar in procesul educational, prajituri, cafea si racoritoare, masa de pranz in zilele de curs.

Modalitatea de lucru, cazuri (simulari) & utilizarea materialelor
In fiecare sesiune vor fi parcurse 3 stadii:

1. Exercitii de negociere. In timpul fiecarei sesiuni participantii vor avea oportunitatea de a negocia cu unul sau mai multi colegi.
2. Analiza acestor exercitii in clasa. Dupa fiecare negociere se vor analiza rezultatele si se vor discuta principalele aspecte ale negocierilor desfasurate.
3. Agenda. Pe parcursul celor 2 zile de curs, participantii vor analiza in detaliu stilul propriu de negociere. Vor tine un jurnal (agenda) in care vor inregistra punctele forte, ceea ce trebuie imbunatatit pentru a-si crea un stil de negociere competitiv.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *