Cursuri Office pentru Afaceri – Premium

Fiecare dintre noi am invatat singuri sa si credem ca stim sa lucram cu aplicatiile din suita Office si avem impresia ca avem destule cunostinte si stim aproape totul pana auzim de termeni precum tabel pivotant, generare automata de scrisori utilizand o baza de date, numerotarea automata a celulelor, formatarea avansata a celulelor, validarea automata a datelor in Excel, functii statistice, filtrare avansata, audit de erori si formule si toate functiile mai putin cunoscute dar care ne pot usura munca extrem de mult daca le-am cunoaste si ne-ar reduce timpul de lucru cu cel putin 80%.

Din acest motiv cursul de Office pentru Afaceri sa adreseaza atat incepatorilor care pot porni de la zero cat si persoanelor cu cunostinte medii deoarece pot afla detalii importante si functii care le pot ajuta sa ajunga la nivel avansat la finalul cursului si in plus pot reducere de exemplu timpul de lucru de la 50 de minute la doar 15 min. marind productivitatea si eficienta si eliminand operatiunile de rutina.

In primele lectii vor fi prezentate in detaliu functiile de baza ale programelor din suita Office, apoi vom trece la metodele de eficientizare si automatizare a introducerii de date, la functii avansate de verificare si corectare automata in excel, iar la final ne vom concentra asupra functiilor avansate: filtrari, rapoarte automate, functii monetare, contabile, financiare, statistice, matematice. Totul poate deveni mai simplu – invatam, automatizam, castigam timp si eficienta.

Invatarea se bazeaza 100% pe practica si modele detaliate de efectuare a operatiunilor pas cu pas incat totul sa fie foarte usor.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/cursuri_office_excel.html

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *