Cursuri Practic Web Design – Nivel Dinamic Server (Php, Mysql, Apache)

Cursuri Practic Web Design – Nivel Dinamic Server (Php, Mysql, Apache)

Descriere Cursuri Practic Web Design – Nivel Dinamic Server (Php, Mysql, Apache)

Analizand nevoile de formare din domeniu si valorificand experienta de predare, a fost conceput un program unic si complex de invatamant care sa realizeze in intregime transmiterea si insusirea temeinica a cunostintelor teoretice cat si formarea competentelor practice specifice, necesare unui web designer profesionist.

In conceperea cursurilor s-a pornit de la premisa ca oricine, avand doar cunostinte de operare pe calculator si fara nicio experienta in Web Design, in urma asimilarii notiunilor predate la sala de curs sa ajunga sa stapaneasca pana la un nivel profesionist, toate procedeele de lucru in vederea conceperii si realizarii unui site web.

Cursurile open sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si se finalizeaza cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Descriere Curs Practic Web Design – Nivel Dinamic Server (Php, Mysql, Apache):
Modul 3: Web Design – Nivel DINAMIC SERVER
32 ore pregatire teoretica + 8 ore pregatire practica – Proiect, realizarea unui site Web
Pret: 690 RON

Continut Curs Practic Web Design – Nivel Dinamic Server (Php, Mysql, Apache):
PHP, MySQL si Apache permit construirea de site-uri Web cu adevarat dinamice. In HTML se pot realizeaza doar site-uri statice a caror informatie nu se modifica decat atunci cand proiectantul paginii modifica manual continutul acesteia. JavaScript si DHTML aduc in plus interactiunea cu utilizatorul insa doar la nivel de client, codurile ruland doar la nivelul browser-ului instalat pe calculatorul utilizatorului. PHP, MySQL si Apache permit realizarea site-urilor dinamice, ce pot fi personalizate, paginile putand fi modificate, iar continutul actualizat cu informatii in timp real.

MySQL (12 ore)
MySQL este un sistem de gestiune a bazelor de date relationale, foarte rapid si robust. O baza de date permite stocarea, cautarea si regasirea eficienta a datelor.
1. Instalarea serverului MySQL;
2. Proiectarea bazelor de date;
3. Comenzile MySQL;
4. Administrarea serverului MySQL;
5. Securitatea bazelor de date.

PHP (12 ore)
PHP este un limbaj de scriptare pe partea de server, proiectat special pentru Web. Codul PHP inglobat in pagina HTML, va fi executat la fiecare vizitare a paginii.
1. Instalarea serverului PHP;
2. Structura limbajului PHP;
3. Programarea in limbajul PHP;
4. Administrarea serverului PHP.

Aplicatii practice (8 ore)

1. Serverul Web – Apache;
2. Integrarea PHP cu MySQL;
3. Aplicatii.

Proiect practic (8 ore)

Realizarea practica a unui site Web, folosind HTML / XHTML, CSS, JavaScript, PHP si MySQL si salvarea lui pe un server Web pentru vizualizare prin Internet.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *