Cursuri Relatii Publice Si Comunicare – Autorizate

Cursuri Relatii Publice Si Comunicare – Autorizate

Descriere Cursuri Relatii Publice Si Comunicare – Autorizate
Oferind cunostinte din domenii diverse – marketing, management si jurnalism – cursul de Relatii Publice si Comunicare subliniaza efectele comunicarii asupra organizatiilor. Daca doriti sa evidentiati efectele relatiilor publice in cadrul companiei pentru care lucrati sau sa deveniti consultant in relatii publice, cursul va va fi de mare ajutor, mai ales ca piata fortei de munca din tara noastra este in cautare de personal calificat in acest domeniu.

COMUNICAREA, UN ATU INDISPENSABIL
Incredere, responsabilitate, sprijin, noutate. Iata mesajele pe care orice organizatie doreste sa le transmita clientilor si partenerilor sai de afaceri. La baza crearii si promovarii unei identitati puternice se afla sistemul de relatii publice pe care compania il dezvolta, comunicarea din interiorul sau ori cea implicata in derularea relatiilor sale de afaceri.
Cum trebuie sa fie construit un astfel de sistem, prin raportare la specificul activitatii si al mediului economic in care compania functioneaza? Care sunt principalele tehnici de promovare a imaginii companiei? Care sunt responsabilitatile pe care le-ati avea, in calitate de angajat al departamentului de PR? Iata intrebari la care veti gasi raspunsuri in cursul de Relatii Publice si Comunicare al Institutului Eurocor.

Cursul abordeaza temele specifice ale domeniului relatiilor publice si comunicarii, care definesc si confera valoare modului in care organizatia isi defineste identitatea. Sunt vizate aspectele practice ce caracterizeaza comunicarea interpersonala, de grup, in organizatii, de masa, precum si legatura directa dintre comunicare si persuasiune, comunicare si manipulare.

STRUCTURA Cursuri Relatii Publice Si Comunicare – Autorizate
Materialul lectiilor este structurat in 12 module si cuprinde numeroase exercitii si exemple utile pentru intelegerea si aplicarea tuturor informatiilor prezentate. Modulele cursului de Relatii Publice si Comunicare se incheie cu recapitularea materiei prezentate, iar pentru verificarea cunostintelor puteti trimite temele propuse spre corectare profesorului personal.

Acesta va va coordona de-a lungul intregului curs, cu sfaturi si recomandari de maxima utilitate pentru asimilarea si, mai ales, pentru aplicarea in practica a noilor cunostinte.

DURATA Cursuri Relatii Publice Si Comunicare – Autorizate
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 module pe luna
6 luni – 2 module pe luna
12 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri Relatii Publice Si Comunicare – Autorizate
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene. Detalii pe www.eurocor.ro.

PRET
Pretul vechi al modulului: 54 lei / modul
Pretul nou al modulului: 50.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *