Cursuri Webdesign Acreditate Nivel Avansat – Avantaj Consulting

Cursuri Webdesign Acreditate Nivel Avansat – Avantaj Consulting

Descriere Cursuri Webdesign Acreditate Nivel Avansat – Avantaj Consulting

Cursuri de perfectionare in domeniul web design.

Avantaj Consulting organizeaza in Bucuresti cursuri de specializare acreditate CNFPA pentru ocupatia designer pagini web.

Nivel II – Acest modul pune accent pe partea tehnica a creearii unui layout CSS pe baza unui fisier PSD. Se prezinta aspecte detaliate despre concept si usability, structurarea informatiilor intr-un mod cat mai simplu de accesat si imbunatatirea experientei vizitatorului. Gasiti programa completa la adresa: http://avantajconsulting.ro/cursuri.php .

In urma absolvirii ficarui modul, cursantii primesc certificat de absolvire eliberat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si supliment descriptiv ce contine competentele dobandite. Acest certificat atesta calificarea cu COR 411303 – Standardul ocupational “Designer pagini web”.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri Webdesign Acreditate Nivel Avansat – Avantaj Consulting

  1. Di.
    07/02/2011 at 9:40 pm

    Au calculatoare din 1300 toamna, nu au si ei un retroproiector, chinuie cursantii sa se adune in jurul unui calculator pentru a vedea cum se face, apoi ii trimite pe fiecare la calculatorul sau. Am mers la ei cu gandul de a urma mai multe cursuri, insa dupa primul curs de web design am realizat ca nu se merita. Iar ce te invata acolo….cu putina vointa si cu n informatii de pe net, poti sa inveti autodidact mult mai bine…si fara sa dai bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *