Skip to content

Metodele actuale de învățat programare sunt învechite

Metodele actuale de învățat programare sunt învechite

În timp ce tehnologia a avansat enorm în ultimii ani și continuă să avanseze într-un ritm alert, metodele de predare au rămas foarte învechite.

Programeaza-te la un call gratuit: https://cariera.wellcode.ro/?utm_source=yt&utm_campaign=nu-suntem-in-1960-2 />.
În loc să profite de această evoluție și să vină astfel în ajutorul elevilor, sistemul de învățământ din România continuă să aibă aceleași metode vechi de predare, care mai mult îi frustrează pe elevi în loc să îi ajute să se orienteze spre cariera lor.
.
Dacă vorbim de învățarea programării în școli, licee sau facultăți, întâmpinăm aceeași probleme. Profesori care poate nu au scris cod niciodată sau nu au creat nicio aplicație, puși în situația „să predea programare” unor elevi care doresc să învețe într-un mod serios.
.
Acesta este doar unul din motivele pentru care metoda cea mai bună de a învăța programare este online, cu ajutorul unui mentor care știe foarte bine programare și care te poate ajuta să treci peste orice obstacole, atât în rezolvarea problemelor cât și la nivel mental, să poți să gândești ca un programator.
.
Dacă dorești să începi să înveți programare într-un mod corect astfel încât să poți vedea rezultate într-un timp mult mai scurt, decât dacă ai învăța după metodele clasice, dă click pe link-ul de mai jos și înscrie-te la o ședință gratuită de consultanță. Vom analiza situația ta, scopurile pe care ți le-ai propus și nivelul de la care pornești, ca să găsim cea mai bună variantă pentru tine care să te ducă acolo.
https://cariera.wellcode.ro/?utm_source=yt&utm_campaign=nu-suntem-in-1960-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *