Skip to content

Platforma Formare Medicala: evenimente si cursuri medicale EMC

Platforma Formare Medicala: evenimente si cursuri medicale EMC

Platforma FormareMedicala.ro ofera in cadrul portalului evenimente medicale live dar si cursuri EMC online GRATUITE, interactive, cu un continut educational bogat, realizate de autori cu experienta si recunoastere pe plan national.

Cursurile sunt elaborate de echipe de specialisti formate din:

* Cadre universitare de diverse specializari, cu activitate academica bogata dar si cu multa experienta medicala practica;
* Medici de familie formatori care asigura adaptarea materialelor pentru o cat mai buna adresare catre medicii de familie;
* Specialisti in educatie la distanta, care asigura urmarirea obiectivelor de studiu de-a lungul lectiei si sublinierea informatiilor cheie prin animatii, exercitii si alte elemente interactive.

Utilizatorii profesionisti in sanatate pot studia cursurile disponibile pe www.formaremedicala.ro intr-o maniera interactiva si isi pot fixa si testa cunostintele dobandite. In urma sustinerii si promovarii examenelor online se obtin credite EMC.

Cursurile, examenele si emiterea diplomelor pentru absolventi sunt organizate de SNMF in parteneriat cu UMF Carol Davila Bucuresti si cu alte Universitati de Medicina si Farmacie din Romania.

Cursurile pot fi realizate cu sustinerea unor sponsori care sunt mentionati la fiecare curs, in pagina de prezentare.

FormareMedicala este o platforma Data Center Solutions dezvoltata in cadrul parteneriatului cu SNMF, reprezentand un portal de educatie medicala continua si informare dedicat profesionistilor in sanatate.

Portalul FormareMedicala ofera instrumente variate de educatie si informare pentru profesionistii in sanatate, precum cursuri, studii de caz interactive, informari pe teme medicale, legale, stiri, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *