Preferi un curs acreditat sau nu?

Asta este o intrebare capcana, daca nu v-ati prins pana acum ­čÖé Preferi un curs acreditat sau nu.

Sa analizam putin.

Un curs acreditat inseamna ca cineva cu experienta a facut un curs si a obtinut acreditare de la statul roman.

Un curs neacreditat reprezinta un risc mai mare, pentru ca teoretic nu stii daca cineva a validat acel curs. Un curs neacreditat poate sa insemne ori un risc major ca respectiva firma/prestator/meditator o sa iti predea ceva neconform cu realitatea si de o calitate indoielnica ori dimpotriva, poate sa fie un curs prestat de o somitate in domeniu care nu face asta tot timpul si pentru care nu se justifica sa treaca prin dureroasa procedura de certificare.

Printr-o paralela, daca Ion Tiriac ar tine un discurs de 2 ore despre afaceri, acea intalnire poate fi asimilata unui curs neacreditat.

Deasemenea, consultanta data de un expert poate fi considerata un curs neacreditat. Faptul ca este neacreditat nu inseamna ca nu ai plusvaloare. Chiar s-ar putea sa ai mult mai multa plusvaloare decat la un curs normal.

Eu personal, Constantin Ferseta, organizez astfel de cursuri/intalnire/consultante, pe partea de e-marketing. Nu am certificare din partea statului, pentru ca pe aceasta componenta de business sunt doar cativa oameni in romania care au o experienta similara. Ca sa certifice, ar trebui sa stie mai bine decat maine acest domeniu, cea ce nu este cazul. ­čÖé

Daca esti la inceput de cariera, un curs acreditat este de preferat, pentru ca atarna mai greu in CV.  Dar daca deja te intereseaza plusvaloare pentru business, trebuie sa va uitati si in partea de cursuri ne-acreditate.

Bafta

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Preferi un curs acreditat sau nu?

  1. Lucia Costache
    03/10/2010 at 3:26 pm

    Buna ziua! Ma intereseaza un curs de comunicare nonverbala si as dori sa stiu daca in cadrul firmei d voastra exista acest gen de curs? Cat costa si care ar fi programul ? Multumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *