Cum să-mi trăiesc viața? Omul și Cosmosul

Carte: https://bit.ly/340mKoT
Patreon: https://patreon.com/cristianpresura
Cumpara Fizica Povestita aici: https://bit.ly/2YsKaAc
Va asteptam sa castigati un telescop: https://discordapp.com/invite/cristianpresura
In fiecare zi lucratoare, de la 19:00, stau de vorba (voce) pe Discord: https://discord.gg/VVTNPvE
https://www.facebook.com/presura

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  11 comments for “Cum să-mi trăiesc viața? Omul și Cosmosul

 1. 25/10/2019 at 2:47 pm

  In fiecare zi lucratoare, de Luni pana Vineri (orele 19), Domnul Cristian Presura intra live pe voce, pe Discord! Vino si tu pe Discord, unde poti pune intrebari legate de Fizica si nu numai! E o comunitate prietenoasa, de aproape 5,000 de persoane, cu care poti comunica si schimba idei! Adresa Discord este aceasta https://discord.gg/VVTNPvE ! Introdu-o la categoria "Join Server", dupa ce instalezi Discordul (aplicatia pe PC sau telefon) ! <3

 2. 04/11/2019 at 9:38 pm

  Videoclipul asta ma pus pe ganduri :))

 3. 05/11/2019 at 10:06 pm

  Oricum nimic nu conteaza in the end, nu exista un scop prestabilit (daca nu esti o persoana religioasa), de aceea, suntem liberi sa ne inventam un scop propriu si sa-l urmam, exact cum ar trebui sa fie daca ma intrebi pe mine

 4. 08/11/2019 at 7:50 pm

  Din ce am inteles stoicismul si realismul nu sunt in antiteza, ci converg. Eu cred ca pot fi intelese una prin cealalta. Personal, as spune ca viziunea mea e stoica insa fara a nega realimul. Cred ca realismul e o interpretare a stoicismului, dar caruia ii lipseste exact elementul central al stoicismului, ordinea. Pana si intoarcerea la atomi a realismului poate fi interpretata ca o reintegrare in cosmos, deci eu nu cred ca ele sunt in antiteza.

 5. 09/11/2019 at 9:52 pm

  Am mai spus si va repet domnule Presura, biblia nu este o carte ca oricare alta, ea nu contine nici măcar o eroare in zecile de mii de idei, locuri, evenimente pe care le arata omului.Va recomand cu smerenie sa studiati biblia inainte de-a trage o concluzie(in caz contrar e pura ignoranta sau prostie), va spun totusi ca daca sunteti sincer ve-ti ajunge la concluzia inevitabila ca ea este Adevarul absolut, in adevar Cuvantul lui Dumnezeu.Am auzit multe aberatii in acest video(pe de-o parte era si ideea de a descrie acea carte si sistemele de gandire cunoscute, aceasta inteleg.Problema apare cand spuneti cate o afirmatie strecurata printre acestea, informatii personale de credinta personala bazate pe presupozitii, in nici un caz pe adevar).Nu serios, dati-mi si mie acele studii care dovedesc ca universul are cateva miliarde de ani, de unde aveti astfel de studii, date(repet, presupozitia nu este o dovada concreta cum mereu spuneti, rusinos, cat se poate de prostesc pentru un om care se presupune ca gandeste logic, nu contest ca nu o faceti, problema este ca acceptati lucruri absurde si ilogice doar sa va linistiti constiinta, sau poate cercul in care va invartiti…nu este rusinos sa crezi astazi in Dumnezeu vor rade comunitatea stiintifica atee?).

 6. 14/11/2019 at 8:35 pm

  O filosofie modernă există, o găsiți în Dianetica- Știința Modernă a Sănătății Mentale, de L.Ron Hubbard

 7. 17/11/2019 at 10:47 pm

  Sunteți un om minunat și inspirați optimism! Va mulțumesc pentru ce faceți, va apreciez enorm și va urmăresc cu drag! Mi-ar plăcea dacă ați aborda și pe viitor subiecte ale altor cărți ( ca și sugestie – Scurta istorie a omenirii)

 8. 20/11/2019 at 3:19 am

  Aş vrea sa stiu care este sensul cuvintelor: gnostic si agnostic.

 9. 26/11/2019 at 8:18 pm

  Drag prieten,
  A fost cu mult timp în urmă,cand m-am întrebat cum să trăiesc.Timp cand am primit si raspunsul.

 10. 29/11/2019 at 2:10 pm

  As vrea sa îl intalnesc pe omul asta minunat

 11. 08/12/2019 at 1:19 pm

  "Zenon (fondatorul stoicismului) sustine ca oranduitorul naturii si artizanul universului este logos-ul, pe care il numeste si destin, necesitate a lucrurilor, zeu si spirit al lui Iupiter." (Lactantius – "Despre adevarata intelepciune" cap. 9)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *