Cursuri Calificare Coafor , Specializare Coafor Stilist – Scoala De Coafura Cornel Saru

Cursuri Calificare Coafor , Specializare Coafor Stilist – Scoala De Coafura Cornel Saru

Descriere Cursuri Calificare Coafor , Specializare Coafor Stilist – Scoala De Coafura Cornel Saru

Credem cu tarie ca evolutia continua prin educatie , dorinta de a fi cel mai bun si de a ne practica meseria la cel mai inalt nivel de profesionalism reprezinta cheia succesului in construirea unei cariere promitatoare in meseria de coafor.
In acest sens , in cadrul scolii noastre am dezvoltat o serie de cursuri menite sa va deschida drumul si sa va ajute in dezvoltarea acestuia catre o cariera de succes , astfel:

– cursuri de calificare coafor si coafor stilist ( incepatori ) destinate tuturor celor care doresc sa faca primii pasi in industria de infrumusetare.Cursurile acopera deprinderile si notiunile esentiale in coafura asigurand cursantului cunostintele necesare si abilitatile practice cerute pentru a lucra independent intr-un salon de infrumusetare.
Durata 18 saptamani pret 1100 euro.Contravaloarea cursului se poate achita in doua rate.

– cursuri de specializare / coafor stilist ( tunsoare si culoare )
Daca simti ca te-ai plafonat si cariera ta are nevoie de o noua perspectiva sau abordare a ceea ce inseamna actul profesional , cursurile de specializare reprezinta solutia optima pentru cei care doresc o crestere semnificativa a nivelului profesional.
Formatul cursului cuprinde sesiuni tehnice , practice si teoretice care va permit dezvoltarea si exprimarea talentului la un nivel superior prin dezvaluirea si adaptarea celor mai noi tehnici de tuns si colorare a parului care sa se potriveasca perfect nevoilor si cerintelor clientilor vostri.

Ideal pentru stilistii calificati (detin deja o diploma de calificare in meseria de coafor ) care doresc sa aduca nivelul profesional la un alt nivel , pentru ca , in viziunea noastra , un coafor de succes are nevoie constant de a da curs creativitatii prin descoperirea si experimentarea celor mai noi tehnici si idei de colorare si tunsoare din domeniu.
DurataCursuri Calificare Coafor , Specializare Coafor Stilist – Scoala De Coafura Cornel Saru: 6 saptamani – pret 600 euro

Detalii suplimentare puteti obtine la 0747077000

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri Calificare Coafor , Specializare Coafor Stilist – Scoala De Coafura Cornel Saru

  1. 24/09/2013 at 1:49 pm

    conctactatima va rog ma intereseaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *