Cursuri de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat

Cursuri de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat

Descriere Cursuri de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat

Cursuri de Limba Germana pentru Incepatori.
De ce ati invata limba germana? Pentru ca este cea mai vorbita limba in U.E. si pentru ca cei care o cunosc au sanse mai mari de a se angaja intr-una din numeroasele companii germane venite in Romania. Iata de ce cursul de Germana Incepatori isi dovedeste utilitatea pentru cei interesati sa isi construiasca o cariera de succes sau sa profite de cunoasterea acestei limbi.

Intr-o perioada de timp relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe caseta sau CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, cursul de Germana Incepatori se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.

Cursurile de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat cuprind 20 de caiete a cate doua lectii fiecare si 20 de casete sau CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia.
Structura didactica a lectiilor este unitara si usor de parcurs, astfel incat sa permita invatarea intr-o perioada de timp relativ scurta a elementelor necesare sustinerii unei conversatii uzuale.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.

Pentru aceste Cursuri de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari.

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

DURATA Cursuri de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat:
7 luni – 3 caiete pe luna
10 luni – 2 caiete pe luna
20 luni – 1 caiet pe luna
40 luni – 1 caiet la 2 luni

Cursul de Germana Incepatori nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul de Germana Incepatori cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pretul vechi: 45 lei / caiet+CD + 2,9 lei taxele postale
Pretul nou: doar 43 lei / caiet+CD + 2,9 lei taxele postale
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat

  1. Iulia
    08/06/2010 at 11:25 pm

    As dori sa comand cursurile- Cursuri de Limba Germana Pentru Incepatori – Autorizat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *