Cursuri epilare (Cursuri epilare definitiva)

Traim intr-o lume unde imaginea conteaza. Si de cele mai multe ori imaginea personala cuprinde ideea de epilare definitiva. Milioane de romani, femei dar si barbati necesita servicii de acest fel. Si, din moment ce este cerere, trebuie sa existe si cursuri de epilare (sau mai bine zis cursuri de epilare definitiva)

Nomasvello Romania ofera astfel de cursuri de epilare definitiva, dar la pachetul de franciza. Orice isi poate deschide un cabinet de epilare definitiva cu IPL (atentie, nu e epilare cu LASER), cu doar 30,000 eur. Si cei de la Nomasvello in acest bani ofera si cursurile necesare de epilare. Pe langa epilare aparatele cu IPL ofera si reintinerirea pielii.

Asadar, daca va intereseaza acest subiect, va recomandam sa le dati un telefon. Desi 30,000 eur reprezinta un cost mare pentru un curs de epilare, pentru o franciza este un cost foarte mic. ­čÖé Si e foarte bine sa ai propriul business, care sa genereze cateva mii de eur pe luna, nu?

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri epilare (Cursuri epilare definitiva)

  1. mav
    11/12/2011 at 10:56 pm

    30000 de mii de euro?Ma lasati cu fazele astea?Cu 5 mii de euro iti iei super aparat de epilare IPL (intense pulsed light), mai investesti inca 5 mii si ai salonul, dar pana la 30 de mii,e comisionul vostru,nu i asa?
    Lasati vrajeala si nu mai faceti bani pe seama oamenilor creduli

    Imi cer scuze pt comentariu dar …mi se pare o minciuna ff mare pretul exagerat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *