Skip to content

Cursuri Reiki Bucuresti pentru meditatie vindecare emotionala mentala si fizica

Cursuri Reiki Bucuresti pentru meditatie vindecare emotionala mentala si fizica

In acest video ai sa afli de ce Cursuri Reiki Bucuresti sunt potrivite pentru meditatie vindecare emotionala, vindecarea viciilor si vindecare mentala si fizica.

Daca ai cautat despre Reiki curs si initiere youtube poate ai observat si multitudinea de subiecte asociate acestei practici. In scoala Reiki prin organizarea de Cursuri Reiki Bucuresti, Constanta prezint aceasta practica de vindecare energetica asa cum am invatat-o de la profesorul meu japonez.

Acest profesor Japonez a primit energia Reiki de la eleva directa a lui Chijiro Hayashi (admiral in flota imperiala Japoneza in perioada interbelica). Acesta a fost ultimul elev a lui Sensei Mikao Usui descoperitorul energiei Reiki si creatorul metodei originale Reiki.

Deci la Cursuri Reiki Bucuresti si Constanta vei primi Reiki pe aceasta linie scurta si originala de initiere:

Sensei Mikao Usui – Chijiro Hayashi – Chyiko Yamaguci – Inamoto Hyacuten – subsemnatul

In acest video iti prezint pe scurt ce poti obtine la cursurile Reiki tinute de scoala Reiki Do.
Am ales sa predau in principal o singura metoda si anume Gendai Reiki Ho, prin care primesti energia Reiki pe linia de initiere de mai sus.
In tara noastra, Gendai Reiki Romania acestei practici terapeutice i s-au asociat si lucruri ce tin de ezoterisme, misticisme si idei religioase.
Daca te lasi atras in asemnea abordari nu vei obtine esenta Reiki, ci doar o poveste personala a “povestitorului”.
Esenta lucrului cu energia Reiki este acordarea ta, in afara oricaror ganduri, la frecventa vibratia energiei Reiki. Deci pentru tine nu povestea despre Reiki conteaza, ci lucrul in afara gandurilor tale cu Reiki.

La cursuri Reiki Bucuresti tocmai asta vei invata, cum sa gandesti mai putin, corect si simplu in acelasi timp.

Odata ce ai participat la procesul de initiere Reiki la un curs Reiki fata in fata cu instructorul, vei putea primi si oferi Reiki pentru meditatie vindecare emotionala, vindecarea viciilor, vindecare fizica si mentala.
Daca vei participa la un curs Reiki anuntat aici http://www.reikido.ro/ vei avea:
– un instrument eficient de a iti recastiga sau mentine sanatatea mentala emotionala si fizica
– o modalitate pragmatica de a iti mentine echilibrul emotional energetic zilnic
– o modalitate eficienta de crestere spirituala

Conform scolii Japoneze de Reiki nu exista initiere reiki la distanta, ci doar terapie la distanta. Prin urmare a plati sau a urma cursuri reiki online in care sa va executa initiere reiki la distanta, nu te va transforma intr-un terapeut acreditat.

Nici un organism de acreditare a terapeutilor, nu acorda calitatea de terapeut practicant celor ce au suferit initiere la distanta. Verifica si tu.

Deci nu te lasa indus in eroare de reclamele pe internet gen reiki curs si initiere youtube la distanta si verifica inainte de a apela la serviciile lor online. De asemenea poti verifica si cu organismele de acreditare nationale certificarea de terapeut cu initiere reiki la distanta prin cursuri Reiki online.

In concluzie asa cum am prezentat si in video, terapia Reiki este o practica energetica pentru armonizarea mintii si corpului cu o abordare simpla si la suprafata. Dar exact aceasta simplitate face sa fie dificil de inteles de mintile noastre ce au tendita de a complica totul.

Cine complica abordarea Reiki creaza o lume plina de povesti personale, mistere, idei religioase. Asta dovedeste ca nu intelege Reiki.

Simplitatea este foarte greu de acceptat si de inteles „Mai trebuie sa fie ceva … dar oare ce„.
In spiritul simplitatii a fost creata si filozofia Reiki. Prin practicarea conexiunii cu Reiki si a filozofiei ce sta la baza abordarii energiei vei ajunge cu timpul sa-ti stapanesti mintea, sa o folosesti tu pe ea si nu invers.

Te invit sa te abonezi la acest canal Reiki Do si sa vizitezi site-ul nostru pentru multe alte informatii interesante si un material gratuit.

1 thought on “Cursuri Reiki Bucuresti pentru meditatie vindecare emotionala mentala si fizica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *