Cursuri de Psihologie

Cursuri de Psihologie

Descriere Cursuri de Psihologie
O invitatie la experiente noi si profunde, o provocare la exploatarea propriului univers interior! Cursul de Psihologie se adreseaza tuturor acelora care doresc sa descopere, intr-un mod accesibil si placut, cine sunt si ce pot face pentru a-si influenta favorabil propriul destin.

CUNOASTEREA DE SINE
Cursul de Psihologie are un pronuntat caracter practic, specific ramurilor psihologiei aplicate, si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in a se descoperi pe sine. Parcurgand cursul de Psihologie, puteti afla, intr-un mod accesibil si placut, cine sunteti si ce puteti face pentru a va influenta favorabil propriul destin. Autoanaliza obiectiva a Eului devine posibila prin asimilarea unor cunostinte de baza si prin aplicarea a diverse si nenumarate tehnici cu caracter psihoterapeutic.

Temele lectiilor Cursurilor de Psihologie sunt prezentate sub forma unor intrebari, la care veti gasi raspuns dupa efectuarea tuturor exercitiilor care apar pe parcursul materialului. Veti afla cum va puteti valorifica posibilitatile latente, cum puteti depasi stresul cotidian, cum va puteti dobandi echilibrul in indeplinirea rolurilor familiale, profesionale si sociale. Cu alte cuvinte, cum va puteti asigura confortul propriu, dar si felul in care ii puteti ajuta pe cei din jur pentru o integrare cat mai armonioasa in mediul cu care relationeaza clipa de clipa.

STRUCTURA Cursuri de Psihologie
Structurat in 30 de caiete (60 de lectii), cursul de Psihologie este prevazut cu numeroase exemple si exercitii practice, cu ajutorul carora veti reusi sa va evaluati in mod curent progresele inregistrate.
Profesorul personal va este in permanenta alaturi, nu doar prin corectarea temelor propuse la sfarsitul fiecarui modul, ci si pentru a va oferi sfaturi utile, a va recomanda lecturile suplimentare necesare aprofundarii tuturor cunostintelor dobandite.

DURATA Cursuri de Psihologie
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
10 luni – 3 caiete pe luna
15 luni – 2 caiete pe luna
30 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Psihologie
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET Cursuri de Psihologie
Pretul vechi al modulului: 48 lei / caiet
Pretul nou al modulului: 43.5 lei / caiet
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  4 comments for “Cursuri de Psihologie

 1. maria
  22/07/2010 at 10:21 pm

  ce pot face cu diploma obtinuta m-as putea angaja undeva?

 2. marianna spatariu
  08/10/2010 at 2:02 pm

  diplomele obtinute sant recunoscute in orice tara a Europei?

 3. Elena Toma
  08/11/2010 at 9:35 pm

  Doresc informatii despre cursurile de psihologie.

 4. 22/11/2012 at 12:38 am

  doresc mai multe informati telefonice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *