Cursuri de Secretariat Birotica – Autorizat

Cursuri de Secretariat Birotica – Autorizat

Descriere Cursuri de Secretariat Birotica – Autorizat

CURSURI DE SECRETARIAT BIROTICA
Piata actuala a fortei de munca demonstreaza ca jobul de secretara este unul cu cerere foarte mare. Iata unul dintre motivele pentru care veti gasi oportun cursul de Secretariat – Birotica. Acesta se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa imbratiseze aceasta meserie sau celor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele necesare pentru un astfel de post.

PUTEREA UNEI SECRETARE
E incontestabil faptul ca prezenta unei secretare intr-o companie sau organizatie este esentiala. Pregatirea, calitatile si profesionalismul acesteia fac adesea ca lucrurile sa mearga cu adevarat bine intr-o companie.
Secretara detine o pozitie cheie in organigrama oricarei companii; “in mainile” ei se afla partea de organizare a activitatii directorilor sau sefilor de departamente, capacitatea de mediere intre functii ierarhice diferite sau comunicarea cu diversi colaboratori sau parteneri exteriori, lucrul cu documente esentiale si multe alte atributii importante. In spatele succesului unei companii se afla si abilitatile unei secretare.

Temele abordate in cursul de Secretariat – Birotica acopera o gama larga de calitati pe care trebuie sa le posede o secretara: capacitatea de a comunica eficient, abilitatea de a intocmi corect documente atat in romana, cat si intr-o limba de circulatie internationala, arta protocolului, utilizarea optima a aparaturii de birou, lucrul cu programe PC, notiuni de contabilitate primara, competente manageriale si de negociere etc.

STRUCTURA Cursuri de Secretariat Birotica – Autorizat
Structurat in 16 caiete (32 de lectii), cursul de Secretariat – Birotica isi propune sa ofere informatiile necesare formarii/instruirii unei secretare perfecte care poate lucra la fel de bine intr-o companie mica sau intr-una foarte mare.
Trei ingrediente esentiale fac ca acest curs sa fie foarte util, dar si lecturat cu placere de fiecare dintre dumneavoastra: maniera atractiva de prezentare, accentul pe latura practica (numeroase exemple, exercitii sau alte aplicatii) si o grafica speciala.

DURATA CURSULUI
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Secretariat Birotica – Autorizat
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *