Cursuri de Windows Word Excel Si Internet – Autorizat

Cursuri de Windows Word Excel Si Internet – Autorizat

Descriere Cursuri de Windows Word Excel Si Internet – Autorizat

Una dintre conditiile esentiale de obtinere a unui loc de munca sigur si bine remunerat este, fara discutie, dobandirea abilitatilor de utilizare calculatorului in conditii de maxima eficienta. Windows, Word, Excel si Internet este un curs practic, ce isi dovedeste utilitatea oricare ar fi domeniul sau profesia dumneavoastra.

COMPUTERUL, UN AJUTOP INDISPENSABIL
Cele mai simple, dar cele mai folosite programe informatice sunt sistemul de operare Windows si eficientele sale aplicatii Word si Excel. Aceste programe se dovedesc indispensabile desfasurarii unei activitati, indiferent de caracterul acesteia. Prin intermediul acestui curs, va veti familiariza cu modalitatile de operare Windows, Word si Excel intr-un timp scurt si cu rezultate uimitoare.

Cursurile de Windows Word Excel Si Internet – Autorizat se adreseaza atat utilizatorilor familiarizati cu aceste aplicatii informatice si doresc sa-si aprofundeze cunostintele, cat si celor neinitiati. Plecam de la premisa ca toti cursantii nostri au sau vor avea posibilitatea de a lucra pe un computer ce are instalat acest sistem de operare.

Accesibilitatea si posibilitatea de a fi aplicat pe scara larga, in multiple domenii de activitate, au determinat folosirea acestui sistem de operare, a cunoscutelor aplicatii Word si Excel si a Internetului in nenumarate situatii.

STRUCTURA Cursuri de Windows Word Excel Si Internet – Autorizat
In cele 12 caiete a cate 2 lectii fiecare, teoria si practica sunt imbinate armonios, astfel incat abilitatile formate sa se bazeze pe cunostinte teoretice solide. Materia noua este organizata sistematic in lectii usor de parcurs – special concepute pentru studiul la distanta. Tema pentru acasa sintetizeaza cele mai importante informatii referitoare la acest sistem de operare, permitand astfel o evaluare cat mai riguroasa. Aceasta tema, impreuna cu intrebarile pe care le aveti in legatura cu materia parcursa, pot fi trimise profesorului personal.

DURATA Cursuri de Windows Word Excel Si Internet – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Windows Word Excel Si Internet – Autorizat
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *