Cursuri de CalcCalculatoare Pentru Certificare Europeana – Autorizatulatoare Pentru Certificare Europeana – Autorizat

Cursuri de Calculatoare Pentru Certificare Europeana – Autorizat

Descriere Cursuri de Calculatoare Pentru Certificare Europeana – Autorizat

Indiferent ca este vorba despre programe informatice complexe sau despre folosirea unor simple aplicatii, cu totii trebuie sa avem cunostinte de baza in acest domeniu. Cursul de Calculatoare pentru Certificare Europeana devine astfel un ajutor eficient pentru toti aceia care doresc sa-si insuseasca intr-un mod profesionist cunostintele de operare pe calculator.

DESCHIDE PORTILE EUROPEI
Prin continutul sau, Cursul de Calculatoare pentru Certificare Europeana este util si acelora dintre dumneavoastra care doresc sa obtina certificatul european de utilizare a calculatorului, certificat care poate fi obtinut in centrele de testare autorizate din Romania, fiind recunoscut la nivelul Uniunii Europene.

Primele module vizeaza insusirea conceptelor de baza ale tehnologiei informatiei. Pentru a intelege mai bine modul de functionare a calculatorului, veti afla care sunt elementele componente si performantele acestuia, cum sa folositi functiile de baza ale calculatoarelor, cum pot fi stocate informatiile sau cum este posibila comunicarea cu ajutorul retelelor de calculatoare.

Modulele de Word va sunt utile pentru a invata cum se proceseaza textele cu ajutorul unui computer. Astfel, crearea, formatarea sau tiparirea unui text nu vor mai prezenta nicio dificultate pentru dumneavoastra. Pentru a deprinde principiile de utilizare a foilor de calcul tabelar, am ales aplicatia Excel.

Modulele ce prezinta aplicatia Access va vor ajuta sa intelegeti notiunile de baza privind realizarea si utilizarea bazelor de date, iar modulele de PowerPoint va vor ajuta sa realizati prezentari grafice de invidiat. Deoarece calculatorul reprezinta si un excelent mediu de comunicare, ultima parte a cursului este dedicata Internetului si E-mail-ului.

STRUCTURA Cursuri de Calculatoare Pentru Certificare Europeana – Autorizat
Cursul vine cu o suita completa de informatii pentru toti utilizatorii. In cele 14 module ale sale, cursul prezinta o sinteza a aplicatiilor de baza folosite in mod curent de majoritatea utilizatorilor de calculatoare.

DURATA Cursuri de Calculatoare Pentru Certificare Europeana – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
7 luni – 2 module pe luna
14 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Calculatoare Pentru Certificare Europeana – Autorizat
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *