Cursuri de Manager De Proiect – Autorizat

Cursuri de Manager De Proiect – Autorizat

Descriere Cursuri de Manager De Proiect – Autorizat

CURSURI DE MANAGER DE PROUECT
Pentru formarea unui manager de proiect este nevoie de parcurgerea mai multor pasi, dintre care participarea la cursuri specializate de profil, iar experienta intr-un domeniu reprezinta doar o parte. Institutul Eurocor va ofera acum posibilitatea de a va initia in tainele acestei meserii prin cursul de Manager de Proiect. Acest curs asigura insusirea competentelor specifice acestei profesii.

GESTIONAREA EFICIENTA A PROIECTELOR
Schimbarile economice din ultimii ani au deschis oportunitati profesionale si financiare atragatoare celor dispusi sa se pregateasca intr-un domeniu nou, interesant, si anume managementul de proiect. Dar oare ce presupune managementul proiectelor? In primul rand, existenta unui manager de proiect eficient.

Un manager de proiect se va ocupa de dezvoltarea unui proiect, estimarea resurselor, obtinerea finantarii, gestionarea cu responsabilitate a tuturor resurselor umane si materiale implicate in proiect. El va raspunde in egala masura de incadrarea in buget, de analizarea in fiecare etapa a stadiului de realizare, a riscurilor aparute sau potentiale, de gasirea de solutii pentru a micsora impactul acestora asupra bunei derulari a proiectului, de monitorizarea costurilor, evaluarea si raportarea periodica, de coordonarea si motivarea echipei etc. Avantajele pe care le puteti avea la finalul cursului se refera la posibilitatea de a lucra in gestionarea unor proiecte importante, atat in tara, cat si in strainatate.

STRUCTURA Cursuri de Manager De Proiect – Autorizat
Structurat in 16 module, cursul de Manager de Proiect este construit conform standardului ocupational in vigoare si are o orientare practica, cuprinzand exemple, exercitii si sugestii pentru un management eficient al proiectelor personale si profesionale.

DURATA Cursuri de Manager De Proiect – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Manager De Proiect – Autorizat
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *