Cursuri Cosmetica – Autorizate

Cursuri Cosmetica – Autorizate

Descriere Cursuri Cosmetica – Autorizate

Nevoia curateniei si dorinta omului de a se infrumuseta au origini foarte indepartate. Initial, acestea au fost manifestari ale instinctului de aparare fata de conditiile naturale vitrege. Treptat, interesul pentru infrumusetare si intretinere s-a extins, ca urmare a constientizarii importantei tehnicilor estetice. Daca in secolele trecute, grija pentru cosmetica constituia indeosebi o preocupare a unei minoritati privilegiate, in societatea moderna, aceasta a devenit o necesitate. Femeia contemporana isi aloca o mare parte a timpului tratarii, ingrijirii si infrumusetarii corpului. Mijloacele estetice s-au diversificat, facand posibila efectuarea unor interventii cosmetice superficiale sau profunde, intr-un timp scurt, cu rezultate uimitoare.
Cursul de Cosmetica, prevazut cu multe ilustratii, reprezinta un ghid util pentru orice femeie interesata de felul in care arata.

SOLUTII PENTRU ORICE FEMEIE
Niciuna dintre cele trei componente ale cosmeticii – terapie, ingrijire-mentinere, infrumusetare – nu poate fi neglijata. Fiecare varsta are avantajele sale. In plus, ceea ce este natural are nevoie de a fi pus in valoare sau de a fi corectat. A fi frumoasa si sanatoasa inseamna a sti care sunt mijloacele cele mai eficiente prin intermediul carora puteti atinge acest deziderat.
Cursul de Cosmetica Eurocor ofera solutii tuturor problemelor impuse de varsta si nu numai, prezentand o multime de modalitati de imbunatatire a aspectului fizic. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns, fiindu-va oferite diverse sfaturi practice sau mici “ponturi”. Tratamentele prezentate vizeaza atat noile tehnici cosmetice, cat si retetele cosmetice traditionale. Veti invata sa le folositi in asa fel incat sa devina parte integranta a existentei dumneavoastra si, in acelasi timp, veti fi de ajutor celor din jur, in calitate de specialist in cosmetica.

STRUCTURA Cursuri Cosmetica – Autorizate
Cursul de Cosmetica este impartit in 12 caiete a cate 2 lectii fiecare. Veti gasi informatii din istoria cosmeticii, despre structura pielii, a parului, despre maini, unghii etc. Veti fi sfatuiti ce produse, tehnici si materiale sa folositi. La sfarsitul fiecarei lectii veti gasi o scurta prezentare a notiunilor de vocabular ce au fost cuprinse in lectia respectiva.

DURATA Cursuri Cosmetica – Autorizate
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiete pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE  Cursuri Cosmetica – Autorizate
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *