Cursuri de Management Financiar

Cursuri de Management Financiar

Descriere Cursuri de Management Financiar

Sunteti proprietarul unei companii de dimensiuni medii sau mici sau intentionati sa deschideti o astfel de companie in viitor? Sunteti director financiar sau contabil? Urmand cursul de Management Financiar elaborat de Institutul Eurocor, aveti sansa de a va insusi sau perfectiona cunostintele necesare pentru gestionarea eficienta a aspectelor financiare din compania pentru care lucrati.

DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN GESTIUNEA FINANCIARA
Integrarea in Uniunea Europeana a adus companiilor romanesti beneficii, dar si noi provocari. Amenintarea concurentei interne si externe a devenit o realitate ce presupune o mare responsabilitate si adaptabilitate din partea celor implicati in gestionarea resurselor financiare ale companiei.
Acesta este motivul pentru care cursul de Management Financiar isi propune o analiza obiectiva si de mare actualitate a responsabilitatilor managerului financiar, familiarizarea acestuia cu instrumentele de baza cu care opereaza, dobandirea cunostintelor despre pietele de unde isi procura fondurile necesare, despre planificarea si controlul financiar, despre tehnicile de evaluare a proiectelor de investitii pe care companiile intentioneaza sa le realizeze.
Daca va place sa lucrati cu cifrele, sa analizati date financiare, daca sunteti orientat spre rezolvarea problemelor si luarea deciziilor de ordin financiar, cursul Eurocor va va dezvolta competentele necesare pentru a lua deciziile corecte in administrarea finantelor.

STRUCTURA CURSURILOR DE MANAGEMENT FINANCIAR
Cursul de Management Financiar este structurat in 12 module si a fost astfel conceput incat sa permita insusirea optima a informatiilor prezentate, prin utilizarea a numeroase exemple si aplicatii. Astfel, cursul are o latura practica vizibila, care va facilita aplicarea conceptelor studiate la situatii reale.
Sectiunile de prezentare a raspunsurilor exercitiilor, de rezumat si de vocabular urmaresc consolidarea si sistematizarea cunostintelor. Temele propuse pot fi expediate pe adresa Institutului Eurocor, urmand ca profesorul personal sa aprecieze corectitudinea insusirii cunostintelor si sa va dea eventuale recomandari. Cursul de Management Financiar reprezinta calea cea mai sigura spre succesul financiar al companiei dumneavoastra si, totodata, calea spre succesul dumneavoastra profesional.

DURATA CURSURILOR DE MANAGEMENT FINANCIAR
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

SPECIAL! Puteti alege ritmul de studiu preferat!
4 luni – 3 modul pe luna
6 luni – 2 modul pe luna
12 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICAT
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET CURSURI DE MANAGEMENT FINANCIAR
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: lei 53,5/ modul
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *