Cursuri de Management

Cursuri de Management

Descriere Cursuri de Management

CURSURI DE MANAGEMENT
In zilele noastre, sunt tot mai multi intreprinzatori in domeniul afacerilor, intreprinderile mici si mijlocii depasind numeric marile corporatii. Si totusi, atat intr-o organizatie mica, cat si intr-una cu peste 1000 de angajati, managerul si managementul afacerii joaca un rol important. Tocmai de aceea un curs de Management este foarte util tuturor acelora care doresc sa ocupe un post de conducere sau sa isi gestioneze mai bine propria afacere.

O PROVOCARE PENTRU INTREPRINZATORI
Sa fii manager in ziua de azi este o provocare, deoarece ansamblul de cunostinte pe care managerul trebuie sa-l stapaneasca pentru a lua decizia corecta este un cumul din domenii diferite: trebuie sa aiba notiuni de planificare strategica, comunicare eficienta, marketing, vanzari, analiza financiara, logistica etc.
Astfel, in sprijinul acelora dintre dumneavoastra care vor sa puna bazele unei afaceri si au nevoie de indrumare de specialitate pentru bunul mers al acesteia, cat si al acelora care vor sa-si consolideze cunostintele in domeniu, vine propunerea Institutului Eurocor: cursul de Management.

STRUCTURA Cursuri de Management
Alcatuit din 16 module, cursul de Management trateaza o gama larga de teme, pornind de la notiuni de baza de management general, importanta planificarii strategice si structura sistemului decizional, elemente de organizare a firmei, sisteme, metode si tehnici de management si continuand cu elemente indispensabile precum: comunicarea, resursele umane, marketingul si vanzarile, managementul financiar, managementul calitatii sau al riscului.
Informatiile sunt introduse treptat, imbinand armonios partea teoretica cu partea practica. Pentru o asimilare cat mai usoara a cunostintelor, am alcatuit un sistem propriu de prezentare a acestora. Astfel, vor fi marcate distinct in text definitiile si notiunile importante, exemplele, exercitiile si intrebarile de verificare.
Exemplificarea este deosebit de atractiva, fiind sustinuta de imagini, grafice si tabele. Aveti posibilitatea de a va verifica cunostintele insusite prin rezolvarea temei pentru acasa pe formularul de la mijlocul caietului si trimiterea acesteia spre corectare profesorului personal.

DURATA Cursuri de Management
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: 53.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *