Cursuri Standarde Internationale De Contabilitate Ias – Ifrs

Cursuri Standarde Internationale De Contabilitate Ias – Ifrs

Descriere Cursuri Standarde Internationale De Contabilitate Ias – Ifrs

Obtinerea unor situatii financiare utile si corecte este posibila prin aplicarea standardelor internationale de contabilitate. Iata de ce cursul de Standarde Internationale de Contabilitate si Raportare Financiara IAS IFRS reprezinta o modalitate accesibila de a asimila cunostintele necesare pentru aplicarea acestor standarde, dar si pentru stabilirea strategiilor si a politicilor contabile.

SITUATII FINANCIARE UTILE SI CORECTE
Aplicarea standardelor internationale de contabilitate prin recurgerea la rationamentul profesional ii ofera specialistului contabil puteri sporite, fiind in acelasi timp si o sursa suplimentara de responsabilitate. In conditiile aplicarii standardelor internationale de contabilitate, un contabil iscusit este acela care, prin rationamentul profesional, obtine situatii financiare utile si credibile atat pentru investitori, cat si pentru celelalte categorii de utilizatori.
Iata de acest acest curs isi dovedeste utilitatea imediata pentru orice profesionist din acest domeniu.
Cu o tematica bogata, ce acopera complet nevoile de instruire ale unui specialist in acest domeniu, cursul abordeaza intr-o maniera sintetica si relevanta aspectele principale ale standardelor internationale de contabililate: intocmirea situatiilor financiare, principalele activitati si venituri ce cad sub incidenta normei IAS 18, definirea si evaluarea initiala a imobilizarilor corporale sau necorporale, evaluarea si contabilizarea contractelor de locatie, delimitari privind provizioanele pentru riscuri si cheltuieli, aspecte particulare privind prezentarea tabloului fluxurilor de trezorerie, precum si intocmirea lor si o multime de alte informatii utile in acest domeniu.

STRUCTURA CURSURI STANDARDE INTERNATIONALE DE CONTABILITATE IAS – IFRS
Materialul cursului, structurat progresiv, cuprinde 16 module, prezentate sub forma unor caiete de studiu. Fiecare modul a fost astfel structurat incat sa permita insusirea cat mai buna a informatiilor prezentate, prin utilizarea a numeroase exemple si aplicatii. Astfel, cursul are o latura practica vizibila, care va facilita aplicarea conceptelor si tehnicilor studiate la situatii reale. In pretul cursului sunt incluse si materialele aditionale (anexe, CD-uri etc.), astfel incat persoanele interesate sa urmeze acest curs sa aiba posibilitatea unei instruiri complete pentru a face fata provocarilor unei profesii mult apreciate pe piata fortei de munca din Romania.

DURATA CURSURI STANDARDE INTERNATIONALE DE CONTABILITATE IAS – IFRS
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

SPECIAL! Puteti alege ritmul de studiu preferat!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICAT
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET CURSURI STANDARDE INTERNATIONALE DE CONTABILITATE IAS – IFRS
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: 53,5 lei / modul
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *