Cursuri de Marketing

Cursuri de Marketing

Descriere Cursuri de Marketing
Notiunile de marketing prezentate in acest curs va ajuta in dezvoltarea afacerii sau a departamentului, prin asimilarea unor cunostinte din domeniul relatiilor publice, tehnicilor de vanzare, marketing management, marketing strategic, comportamentul consumatorului, strategii si cercetari de piata sau dezvoltarea produselor.

CEI “4 P” AI MARKETINGULUI
Multi oameni cred ca marketingul inseamna numai publicitate si/sau strategii de vanzare a bunurilor sau serviciilor. Publicitatea si vanzarile sunt numai doua dintre multele aspecte ale marketingului.
In general, activitatile de marketing sunt asociate in primul rand cu identificarea nevoilor consumatorilor si ale pietei si apoi cu satisfacerea acestor nevoi intr-o mai mare masura decat competitorii.
Acest lucru se traduce prin luarea unor decizii strategice privitoare la cei “4 P” ai marketingului: produs, pret, promovare si plasare (distributie) a produselor sau serviciilor pe care o companie le ofera.

Cursul de Marketing al Institutului Eurocor va va ajuta sa dezvoltati afacerea sau departamentul prin castigarea unor cunostinte din domeniul relatiilor publice, tehnicilor de vanzare, marketing management, comportamentul consumatorului, strategii de piata, cercetari de piata, dezvoltarea produselor etc.
Cursul va ofera informatii de baza despre vastul domeniu al marketingului, fundament pe care puteti cladi in continuare pentru a avea succes deplin. Cu ajutorul lui valorificati oportunitatile pietei castigand o pozitie mai buna fata de concurenta.

STRUCTURA CURSULUI
Cursul de Marketing este alcatuit din 12 caiete (24 lectii). Introducerea treptata a informatiilor, cu exemple si exercitii, ofera fiecaruia posibilitatea de a-si forma o imagine clara asupra marketingului si a rolului pe care acesta il joaca in cladirea succesului unei companii.

In plus, beneficiati de indrumarea unui profesor personal pe toata durata studiului, care va va oferi sprijin si lamuriri ori de cate ori veti avea nevoie.

DURATA Cursuri de Marketing
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Marketing
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 50 lei / caiet
Pretul nou al modulului: 46.5 lei / caiet
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *